Palvelut

PSYKOTERAPIA


Psykoterapiasta voit saada tukea toipua mm. masentuneisuudesta, uupumuksesta, ahdistuneisuudesta, paniikkioireista, akuutista kriisistä tai traumaperäisestä stressihäiriöstä.

Traumapsykoterapia on kehitetty tukemaan traumaattisten tapahtumien käsittelyä ja traumaperäisten häiriöiden hoitoa. Traumapsykoterapia on integratiivinen psykoterapiamuoto, joka pohjautuu perinteisiin psykoterapiamuotoihin sekä lisäksi evoluutioteoriaan, kiintymyssuhdeteoriaan, uusiin neurotieteisiin ja kehonhoitomalleihin. Tätä kautta se soveltuu hyvin myös muiden psyykkisten ongelmien hoitoon.

Voit saada apua:

  • Vakautumiseen; omien olotilojen säätelykeinoja
  • Haitallisten toimintamallien ja uskomusten tutkimiseen ja muuttamiseen
  • Nykypäivää haittaavien menneisyyden kokemusten käsittelyyn
  • Omien resurssien löytämiseen ja vahvistamiseen


Kehon ja mielen kuuntelua

Pyrimme yhdessä löytämään kokonaisvaltaisemman, tasapainoisemman ja onnellisemman tavan kokea itsesi ja muut. Työskentelyssä hyödynnetään erilaisia kehollisia lähestymistapoja mielen tutkimiseen.

Terapiaa tukevat lisäpalvelut

  • Emdr-terapia, vain osana pidempää terapiajaksoa

Tästä pääset traumapsykoterapian esittelyyn.

TULEVAA SYKSYLLÄ 2025: KRANIOSAKRAALITERAPIA

Syyskuun 2025 lopulla avautuvat ajat kraniosakraaliterapiaan. 

Upledger Institute Finladin ( www.upledger.fi 2025) kuvaus hoitomuodosta:

"CST (CranioSacral Therapy) = Kraniosakraaliterapia on hellävaraista, rentouttavaa manuaaliterapiaa joka voi tuoda helpotusta moneen vaivaan. Manuaaliterapia = Käsin tehtävät, kosketukseen perustuvat terapiamuodot. Kraniosakraalijärjestelmä = Aivoja sekä selkäydintä suojaavien kalvojen ja aivo-selkäydinnesteen muodostama järjestelmä, jota hoidossa tasapainotetaan.

Kehomme kraniosakraalijärjestelmä on laaja. Se koostuu aivoistamme ja sen jatkeena olevasta selkäytimestä, sekä näitä suojaavista kalvoista ja aivoselkäydinnesteestä.
Myös kalvoihin kontaktissa olevat kallon luut ja ristiluu, sekä koko kehon sidekudosverkosto ovat tämän järjestelmän osia.

Kraniosakraalijärjestelmään vaikuttamalla ollaan yhteydessä myös keskushermostoon. Hoidolla tuetaan autonomista hermostoa – sekä sympaattista parasympaattista – tasapainottumaan. Hermosto ohjaa kaikkia kehomme järjestelmiä, sisäelimiä, kudoksia ja soluja. CST:llä onkin tämän vuoksi perusteellinen vaikutus muun muassa tuki- ja liikuntaelimistöön, sekä umpieritys-, immuuni- ja ruoansulatusjärjestelmiin.

Kraniosakraalijärjestelmään vaikuttamalla ollaan yhteydessä myös keskusherostoon ja tuetaan autonomista hermostoa, sekä sympaattista että parasympaattista hermostoa, tasapainottumaan."