Ajankohtaista


Tällä hetkellä asiakaspaikat ovat täynnä. Voit kuitenkin tiedustella ajankohtaa, jolloin paikkoja on vapautumassa.

Vapaita aikoja

31.08.2021

Syksylle on vapaana 2 pitkää asiakkuutta tai vastaavasti useampi lyhyempi jakso. Voit tulla tutustumiskäynnille, jonka jälkeen arvioida terapian sopivuutta itsellesi. Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot löydät täältä.

Taskuterapeutti on kännykkään ladattava sovellus, joka tukee asiakkaan terapiaprosessia osana hoitosuhdetta. Taskuterapeutti on kehitetty tukemaan ensisijaisesti traumaterapeuttista työskentelyä, mutta se soveltuu hyvin kaikkeen vireystilan ja tunteiden säätelyyn liittyvään psykoterapeuttiseen työskentelyyn.

Vapaita aikoja

27.04.2021

Vapautunut viikottaisia tapaamisaikoja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tilannettasi ja sovitaan tutustumiskäynti. Vapaita aikoja voit varata myös Minduun sivuston kautta netistä tästä.

Tällä hetkellä mahdollisuus tapaamisiin harvempijaksoisesti noin kahden viikon välein. Viikottaisiin tapaamisiin ei tällä hetkellä mahdollisuutta.

Tällä hetkellä minulle mahtuu vielä muutama pitkä asiakkuus. Lyhyempiä (5-10 kertaa) tukea antavia terapiajaksoja mahtuu yleensä hyvin. Soita rohkeasti ja sovi tutustumiskäynti. Tutustumiskäynnin jälkeen on aina mahdollista päätyä siihen, ettet aloitakaan. Tärkeintä on, että löydät itsellesi sopivan terapeutin!