Ajankohtaista


Tarjolla on etävastaanottoja, mikä mahdollistaa hyvin käynnit toiselta paikkakunnalta. Käytän etävastaanottoihin MinduuPron Valviran hyväksymää suojattua videoyhteyttä. Voit varata ajan soittamalla tai Minduun kautta nettiajanvarauksesta. Tervetuloa!

Syksyllä on vapautumassa viikottaisia terapia-aikoja. Voit varata tustutumiskäynnin jo kesäkuulle. Voit aloittaa itsemaksavana ensi kesään asti, jonka jälkeen mahdollisuus Kela-korvattavuuteen.

Toimipisteeni muuttuu 31.1.2022 alkaen. Uusi vastaanottotilani sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 29, ihan Porvoon torin laidalla. Pääset kätevästi suoraan vastaanottotilani eteen bussilla myös lähikunnista.

Tällä hetkellä asiakaspaikat ovat täynnä. Voit kuitenkin tiedustella ajankohtaa, jolloin paikkoja on vapautumassa.

Vapaita aikoja

31.08.2021

Syksylle on vapaana 2 pitkää asiakkuutta tai vastaavasti useampi lyhyempi jakso. Voit tulla tutustumiskäynnille, jonka jälkeen arvioida terapian sopivuutta itsellesi. Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot löydät täältä.

Taskuterapeutti on kännykkään ladattava sovellus, joka tukee asiakkaan terapiaprosessia osana hoitosuhdetta. Taskuterapeutti on kehitetty tukemaan ensisijaisesti traumaterapeuttista työskentelyä, mutta se soveltuu hyvin kaikkeen vireystilan ja tunteiden säätelyyn liittyvään psykoterapeuttiseen työskentelyyn.